Numele tău e magic - cea mai tare aplicatie foto


PhotoFancy e un fenomen. Sau dacă nu e încă, fără absolut niciun dubiu va deveni în curând. Și asta pentru că acesta e locul unde găsești îmbinarea perfectă dintre original și practic. Nu cred că am văzut un site mai complet care să îți pună la dispoziție o înșiruire superbă de posibilități nemăsurabile de editare și personalizare a fotografiilor. Vrei o husă de telefon cu poza iubitei? O găsești la ei. Vrei un tricou cu poza mașinii tale? Îl găsești la ei. Vrei un calendar cu tine? Ei ți-l fac. Ba mai mult de atât, cei de la PhotoFancy îți pun la dispoziție talentul și cunoștințele lor gratuit. Ai vreo fotografie de care nu ești încântat și vrei să o transformi în una genială? Cu ei trebuie să vorbești. Defapt, nici măcar să vorbești. Găsești opțiunea gratuit, pe site. Aplicația de editare poze online este superbă. Mai simplu de atât nu există. 

Dar nici măcar asta nu e ceea ce e mai valoros la site-ul ăsta. Cei de la PhotoFancy au o aplicație care se numește MagicName și care este, pur și simplu extraordinară. Aceasta este o aplicație care practic inserează numele tău în diferite contexte fotografice într-un mod atât de natural și realist încât ai spune că ai avut o armată de experți în slujba ta. Exemplul de mai jos, obținut de mine în 3 minute, este mai mult decât elocvent. 

Prin MagicName este foarte ușor să creezi online imagini personalizate cu numele tău, de o calitate de excepție. Și să nu uităm posibilitățile care ne sunt deschise de această aplicație.. Imaginați-vă cum ar arăta un mesaj de dragoste personalizat la calitate fotografică.. Sau felicitările de Paști sau de Crăciun. Fotografii de profil obținute doar din două clickuri.. Asta face MagicName. Adevărul e că și eu aș putea să fac asta în Photoshop dar știu sigur că nu mi-ar ieși la fel de bine. Și clar nu am timpul necesar.

Așa cum îi spune și numele, în spatele aplicației se află ceva magic care te transpune într-o lume superbă a fotografiilor în care doar tu, nimeni altcineva, ești vedeta. Aplicația se folosește extrem de simplu. E de ajuns să îți introduci numele și să alegi din galeria de imagini, acea fotografie care te reprezintă cel mai bine în moemntul acesta. Și presto, alakazam, fotografia ta personalizată este gata. O dată realizată magia, noua fotografie e a ta. Proprie și personală.Ca să poți face ce vrei tu cu ea. O descarci la tine pe hard, o printezi, o pui background, e treaba ta. Pentru că MagicName e gratuit pentru toată lumea.

.


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: