Toshiba Qosmio, stârnește gamer-ul din tine

Vorbim zi despre un laptop care se adresează unui public aflat în afara ariei de confort financiar. Când spun în afara, mă refer deasupra sau dincolo. Adică, mai românește, acel public care are bani și pot da lejer 1700 de Euro pe un laptop. La fel de ușor cum pot da 500 de Euro pe un joc care să ruleze pe acel laptop.

Vorbim astăzi despre laptopul Toshiba Qosmio, mai exact X3870 - 13D. De ce vorbim despre el? Nu știu exact, dar hai să aflăm împreună.

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult? O să vă amuze, dar iubesc tastatura iluminată cu roșu, care creează o ambianță demențială în condiții scăzute de luminozitate.

Qosmio e un laptop care artă superb, o operă de artă realizată de către cei de la Toshiba. Acel negru dark dintr-un aluminiu texturat, folosit ca finisaj extern, îmbinat cu tușele roșii din background-ul tastaturii și a butoanelor suplimentare, nasc un laptop care poate fi încadrat ușor în high-class. 

Toshiba Qosmio X3870 a fost creat nu pentru a te uita la el. Designul e doar un bonus pe lângă aspectul practic și esența existenței lui. Că veni vorba, existența acestui laptop e dedicată unui anumit public doar, acel al gamer-ilor fanatici și antisociali, care bagă ziua-n noapte și noaptea-n zi în speranța deblocării următorului stagiu. Cu un procesor Intel i7 Quad Core împins din spate sau tras din față de 16 Gb RAM DDR3 pe o pajiște de stocare de 2 Tb, la bordul plăcii video nVidia GeForce GTX 670M de 3GB, acest laptop nu va dezamăgi niciun gamer în acest moment. Se spune că poate rula orice, oricând, și, la o asemenea configurație, nu mă mir.

Jocurile sunt prezentate excepțional de realist, datorită afișajului Full HD, cu un timp de răspuns excelent, lucru care fluidizează incredibil gameplay-ul. E posibil ca, dacă joci Slender Man, în miez de noapte, să-ți autoinduci un scurt atac de cord. Asta și datorită sistemului audio performant integrat în acest laptop. Cu două difuzoare Haman Kardon, stereo + tweetere+bas superb, jocurile se vor auzi mai realist ca oricând.


Oricât ar vorbi oricine despre acest laptop, oricât și-ar da oricare internaut cu părerea, cea mai bună și sigură experiență e aceea personală. Așa că, toți ce-i care ăși permit această jucărie, nu cred că vor fi dezamăgiți. Mai ales că, la eMag.ro, acesta vine cu No Matter What Guarantee, până la 30 septembrie 2013. Asta înseamnă că, indiferent ce defect se ivește, laptopul se schimbă automat. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cei de la EvoMag au în stoc laptopul Toshiba Qosmio X3870 la un preț de 7999 RON, pe când cei de la eMag vin cu o reducere, stabilind un preț de 6719 RON! 


Produse evoMAG.ro
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: