Țeapa cu pastilele de slăbit LA 121 continuă

De când m-am apucat de scris, am redactat peste 500 de articole de tot soiul, fie în publicații locale, fie în publicații naționale ( în vremea în care se mai citeau ziare), fie pe unul din blogurile mele. Niciodată nu am fost foarte consecvent și niciodată nu m-am gândit să fac avere din treaba asta..

Țeapa cu pastilele de slăbit LA 121 Advanced Formula


Ideea e că, de departe cel mai de succes material scris de mine vreodată, a fost Țeapa cu pastilele de slăbit LA 121 Advanced Formula. Din momentul publicării până în prezent am avut peste 15000 de vizitatori la acest articol, cu mult peste media celorlalte. Marea majoritate a cititorilor au ajuns de pe google, direcționați ca răspuns la căutarea lor pe cuvintele ''LA 121 advanced formula''. Vreau doar să subliniez faptul că oamenii caută disperați soluții ușoare de a slăbi, ajungând să dea banii pe aberații mincinoase de genul acestor pastile de slăbit ''LA 121''.

Tratăm astăzi aceeași poveste, pentru că, pe forum-uri sunt oameni care încă se întreabă dacă o asemenea pastilă ar putea avea efect sau nu. 

« Tot ce trebuie sa faceti este sa observati cum, imediat, cu un singur comprimat, veti pierde 1 kilogram, cu 2 comprimate veti slabi 2 kilograme…asa cum cu 3 comprimate veti elimina 3 kilograme, etc., etc.»  - text publicat pe site-ul care comercializează acest produs.

Acești vânzători de vise promit că, folosind o singură pastilă LA 121, vei slăbi, garantat, 1 kilogram.. Cu două pastile - 2 kg, cu 15 pastile - 15 kilograme.. Adică dacă eu îmi cumpăr 68 de pastile LA 121 Advanced Formula, mă voi dezintegra pur și simplu.. Ar putea fi folosite ca metode de sinucidere..

Defapt asta și sunt.. Unelte prin care îți omori organismul, clipă cu clipă, pastilă cu pastilă. Să crezi că o pastilă o să îți mănânce 1 kg din organism fără să faci nimic, mi se pare iresponsabil, incredibil și absurd.

Cine sunt cei care vând LA121 ?



Am aflat că aceste pastile sunt comercializate de către o companie românească care se numește SC Biroul European Silueta si Sanatate SRL, cu sediul într-un apartament din București, B-dul Ion Mihalache 313,bloc 4, apt. 2. Această companie a fost înregistrată la Reg. Comerțului încă din noiembrie 2005, adică în urmă cu 9 ani și are ca domeniu de activitate principal Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, cod CAEN 4791. Adică avem o firmă care se intitulează pompos ''Biroul European Silueta si Sanatate'' si care are ca domeniu de activitate comerțul pe internet a orice fel de produs. Nimic despre farmacii, medicamente, sănătate sau domenii care să aibă vreo legătură cu alimentația sau bunăstarea fizică a oamenilor. 

Această firmă care se joacă cu sănătatea clienților săi fără a ține cont de nicio normă legală sau morală are doar 3 angajați (!) și în 2012 a avut un profit de 142095 lei. Da! Profit aproape 1 miliard și jumătate din naivitatea românilor. Și asta e extrem de puțin. Dacă ne uităm la profirul din 2009 discutăm de 1234676 lei.. peste 12 miliarde profit în 2009. 

Să nu uităm că aceasta este firma care are la vânzare, pe lângă pastilele LA121, și cercelul de slăbit MagnetoSlim - un cercel pe care ți-l pui în urceche și puffff - slăbești.. :))


Aceeași firmă vinde Slimball - Balonul gastric vegetal, pe bază de gumă Karaya, care după înghițire ăși mărește volumul de 50 de ori în stomac.. Nu știu exact ce înseamnă asta dar sună periculos.. Cred că e ca și cum ai înghiți un balon.. Defapt așa-i spune și numele.




Alte produse magice vândute de această tarabă cu boabe: Genoslim, Biocitrin, Konjac Forte, Metabolyn, Extrafit, Lipo 53, Amix 200, Duo 321, Alcachofa Forte 6, Persolinea Plus, Duosveltin, Cafeform Plus, Cabbage Forte, Dr. Chang Tea Formula, Chocosvelt, Safraline, Acai Forte, Apple Cider Vinegar, Omegasvelt, Svelt Cola.

Unul dintre cele mai incredibile chestii pe care le vinde această firmă e Svelt Cola - Slăbește cu Cola.. Cât de tare e asta? Tot ce trebuie să faceți e să cumpărați ceva băutură cu gust de Coca Cola, și pufff... ai slăbit. Tare, huh?

În concluzie, avem o firmă: SC BIROUL EUROPEAN SILUETA SI SANATATE SRL care are doar 3 angajați într-un apartament din sectorul 1 și care vinde toate boabele și pilulele de slăbit enumerate mai sus.

Revenind la LA 121 Andvanced Formula.. Dacă pastila asta e atât de magică încât te face să slăbești 1 kg la fiecare doză luată, pentru ce mai au în comerț lista aia uriașă de supozitoare cică, naturale? Dacă ai produsul care, tu spui că funcționează, de ce să mai vinzi alte produse pentru aceeași problemă?

Adevărul este că această firmă e o firmă de comerț. Menirea ei este să vândă orice, oricui, pe bani. Și profită de incultura clienților, de disperarea lor și îi ademenesc cu tot soiul de tertipuri publicitare, scopul final fiind nu ajutarea acestora ci luarea banilor. Atât de simplu..

Așa că, înainte să te întrebi dacă o pastilă de genul LA 121 Advanced Formula ar putea funcționa, gândește! Este fizic imposibil. Nu da banii pe prostii. Singurul care te poate ajuta ești tu!

Ce părere ai despre LA 121 Advanced Formula și restul pastilelor despre care am discutat? Ai apelat la asemenea metode? Lasă comentariul tău aici, mai jos, ca să-l pot vedea.

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 opinii avizate:

Anonim spunea...

Cea mai buna metoda de slabire e sportul.. si alimentatia.. ca daca stai si bagi ca vita in tine si nu te misti, e normal sa te faci cat china..

Unknown spunea...

Sunt perfect de acord. Și mă minunez în continuare de cât de naivi pot fi unii..

Geo spunea...

Astea-s prostii.. medicamentele de slabit sunt pentru fraieri..

Anonim spunea...

Oamenii încă mai auîncredere in prostiile astea? Cine le ține spatele celor care vand asa ceva?? De ce mai au inca dreptul sa faca asta?