Dacă aș rămâne - Gayle Forman

"Ce ai face daca ar trebui sa alegi?

Mia este o violoncelista talentata in varsta de 17 ani, cu o familie iubitoare si un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decat sa aleaga daca va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va ramane in Oregon cu cei dragi.

Insa intr-o dimineata cu ninsoare, totul se schimba, iar decizia pe care brusc trebuie sa o ia este dramatica si dureroasa. Mia isi pierde parintii si fratele mai mic intr-un accident rutier, si, cu toate ca nu isi aminteste momentul impactului, ea ii poate vedea pe cei din jur si pe sine.

Romanul este scris la persoana intai, Mia evoca evenimente din viata sa, descrie ceea ce vede si aude in spital, desi nu poate simti nimic si este din ce in ce mai slabita.

Dragostea pentru cei ramasi in viata si pentru Adam si pasiunea pentru muzica clasica vor determina alegerea pe care tanara o face la final.

Daca as ramane atinge teme importante, despre viata, moarte si despre cum totul se poate schimba iremediabil intr-o secunda. Cartea este inspirata de o tragedie reala."


Asta e prezentarea cărții ''Dacă aș rămîne'' de Gayle Forman, pe toate site-urile unde am reușit să o găsesc. Am căutat-o cu o sete groaznică de sensibil, simplitate și prospețime.. Cel puțin la asta mă aștept.. Ceva de genul mi-a promis pe Twitter Deea

Și am și găsit-o... Ba chair în două variante. Cea originală, în limba engleză și cea tradusă și, probabil, adaptată în româna noastră dulce.

Puteți cumpăra cartea de pe Elefant.ro, la un preț parcă mai bun decât pe celelalte site-uri. Varianta în engleză, pentru cunoscători și pretențioși, o puteți procura de pe Libris.ro. De asemenea o mai găsiți pe librarie.net sau bookcity.ro

Varianta în engleză, care păstrează tot farmecul și toată emoția care s-a dorit a fi transmisă, recomand să o cumpărați foarte simplu și fără prea multe bătăi de cap de AICI.

Și ca să aveți poftă...

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 opinii avizate:

Adrian Cosman spunea...

Nu cred ca as avea rabdare sa citesc o carte d-asta, pentru gagici..