Returnări gratuite timp de 1 an pe comodo.ro

COMODO a venit pe piața online românească presărată cu magazine, buticuri, abc-uri, aprozare online (cu  tot soiul de mărfuri mai bune sau mai proaste, originale sau de contrabandă) cu un suflu nou. Ce mi-a plăcut mie cel mai mult a fost politica firmei în ceea ce privește schimburile și returnările.

Să presupunem că îți cumperi de pe COMODO.RO, după ce ai analizat toate promoțiile site-ului, care nu sunt nici puține și nici rele, fusta O'Neill care costă DOAR 29 RON. Cei de la magazin ți-o trimit prin Cargus Curier, gratuit, și o primești în 24 de ore, timp în care poți să urmărești coletul pe cargus.ro.

După ce ajunge la tine, îți dai seama că nu îți e bună sau nu ți se potrivește. Așa că te hotărăști să trimiți fusta înapoi și să îți recuperezi banii, cu toate că realizezi că ai putea să o vinzi ușor cu mai mult decât ai dat pe ea.

Procedura de retur e foarte simplă. Se completează și anexează formularul primit în colet împreună cu fusta O'Neill. Dacă nu ai formularul respectiv, îl poți descărca de la ei de pe site. Produsul care vrei să îl returnezi trebuie ambalat  în cutia cu sigla COMODO sau în orice altă cutie de carton, după care trebuie să suni la Cargus pentru a prelua coletul de la domiciliul tău. Practic, nu tre să faci nicio mișcare. Curierul vine și ridică acest colet. Gratuit. Ceea ce mi se pare super tare.

COMODO tratează eventualele retururi cu maximum de seriozitate și în cel mult 48 de ore. Asta înseamnă că primești banii înapoi în maxim 3 zile lucrătoare, în funcție de modalitatea de plată pe care ai ales-o.

Dacă ai plătit numerar sau ramburs și deții un cont bancar, banii vor fi transferați în contul tău. Poți opta însă și să primești banii prin mandat poștal. Dacă ai făcut o tranzacție online cu cardul, banii ți se vor returna pe card în urma refuzului.

Pe lângă toate astea, COMODO pune la dispoziția clienților și un TEL VERDE, un număr de telefon gratuit, utilizabil din toate rețelele: 0800.110.880.

În ce privește promoțiile din magazin, eu am notat următoarele:

- Pantofii casual S.Olliver, din piele, parțial cu textură full grain pentru durabilitate și decupaj vătuit și căptușit. Vârf pătrat pentru un plus de atitudine și o reducere până la 230 RON de la 300 RON.

- Geaca Adidas Diaplex Tech, 100% bumbac, implementat cu membrana DIAPLEX care îmbunătățește caracteristicile de termo și hidroizolare. Preț vechi 420 RON. Preț redus 335 RON.


- Sandalele casual Geox din piele întoarsă fină, foarte ușor de îngrijit. Decupajele expun călcâiul și vârful degetelor precum și o mareparte din suprafața piciorului. Prețul acestui articol a fost redus de la 479 RON la 219 RON.



SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: