Lichidari de stoc la Seven Sins

Cei de la Seven Sins au un portofoliu de peste 1000 de articole care pot fi comandate și care pot ajunge foarte simplu în dulapul tău propriu și personal.. Sau în dulapul propriu și personal a altcuiva, după caz..

După cum i-ar spune și numele dacă l-am româniza ușor, magazinul online Șapte Păcate (Seven Sins) comercializează cea mai variată gamă de lenjerie intimă, haine, bijuterii și accesorii. Produsele lor se adresează atât femeilor cât și bărbaților, cu toate că primul gând ce mi-a venit în minte prima oară când am intrat la ei pe site a fost că produsele sunt de cumpărat de către bărbați pentru femei.

Articolele sunt grupate în 5 categorii mari și late, afișate deasupra barei de meniu. Tot ce puteți cumpăra de pe acest site e cuprins într-una din aceste categorii reprezentative:

1. Cuminte
2. Îndrăzneț
3. Provocator
4. Special
5. Incitant


Găsim rochii cuminți în genul rochiței mini Shiny de la Chilirose, un model deosebit, negru cu minunate inserții argintii, confecționată din material elastic, cu holograme argintii pe bust și pe abdomen. Piesa de rezistență a acestui articol o reprezintă bretelele ce pot fi legate fie în jurul gâtului, fie strânse într-o fundă deasupra bustului. Am alăturat rochița aici ca să vă fie mai ușor de imaginat pe ce puteți cheltui 89 RON, prefect rezonabil din punctul meu de vedere.Chemise Lunatica cu chilot string inclus este combinația ideală între finețe și senzualitate. Elementele florale și satinul aplicat pe margini dau un farmec aparte. Un model impresionant de lenjerie, confecționat din dantelă elastică, cu decolteu adânc, împodobită ci danteluță roz, prezentat în imaginea alăturată este o afacere mai mult decât bună, dacă ne uităm la prețul de doar 89 RON pe care trebuie să-l achităm.
Rochița Danielle pune în valoare linia corpului. Punctele forte al acestei rochițe le reprezintă decupajul dintre sâni și cel simetric, de pe spate. Liniile metalice lucioase, amplasate de-a lungul rochiței, sporesc farmecul acestui articol deosebit. Putând fi achiziționată cu doar 109 RON, cu această rochiță vei ieși mereu în evidență. Indiferent unde ai fi.
Rochița Beauty Night Aurora reprezintă o soluție interesantă, de bun gust, undeva la limita între eleganță și obrăznicie. Combinația celor două culori, negru și roșu, precum și a celor două materiale, poliester și satin, crează un efect plăcut privirii. Deasupra bustului este amplasată o fundiță roșie care accentuează zona. Rochița se leagă după gât, scoțând în evidență bustul. 124 RON pentru acest articol.
Boxerul BBCU de la  Cătălin Botezatu un model confortabil, din bumbac, pune calitatea și confortul pe primul loc. Banda lată, elastică este personalizată discret cu numele creatorului. Acest articol este fabricat 100% în România, din materiale de calitate superioară, oferind un grad sporit de siguranță și confort. Acest model poate fi achiziționat de pe sevensins.ro cu doar 34 RON.

Sevensins.ro îți oferă cel puțin 10 motive să cumperi lenjeria pe care ți-o dorești, cadoul perfect, rochița visată sau accesoriul dorit:

1. Oferta diversificată
2. Expedierea discretă
3. Livrare gratuită
4. Discounturi de fidelitate
5. Livrare din stoc
6. Showroom-uri existente
7. Modalități multiple de plată, inclusiv credit.
8. Posibilitatea de returnare
9. Respectul față de client.
10. Promptitudine la orice oră
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: