Asus FonePAD - Telefonotableta. Acum, și în România

               La salonul Mobile World Barcelona din februarie 2013, a fost lansat gadgetul despre care urmează să vă povestesc pe scurt. Asus FonePad este un fel de struțo-cămilă cu aere de țânțaro-elfant. Acest produs este destinat, în mod clar, acelei nișe compuse din cei care au probleme în a alege între o tabletă sau un smartphone. Ca să răspundă acestei chemări, cei de la Asus au luat un smartphone și l-au corcit cu o tabletă. Simplu, nu? Surprinzător, ceea ce a ieșit e destul de spectaculos. Adică, un smartphone și o tabletă, mult sub prețul pieței. Am rămas impresionat de ceea ce au reușit cei de la Asus. La 1099 Ron ai posibilitatea să îți iei atât o tabletă cât și un smartphone. În aceași jucărie.



               Răutăcioșii ar putea spune că nu-i mare brânză de capul acestui gadget, nici măcar în ce privește prețul, deoarece tot ceea ce a făcut fabricantul, a fost să pună un ecran de 7 inchi pe un telefon sau un modul de apelare pe o tabletă. Acest raționament nu e tocmai greșit.

Dotat cu un procesor Intel Atom Z2420, Asus FonePad vine cu un ecran de 7 inci, cu o rezoluție de 1280x720 pixeli și dispune un modul de voce și date caracteristic unui smartphone. Procesorul se mișcă la o frecvență de 1.2 GHz și are 1 G Ram. Memoria internă este de 16 GB, cu posibilitate de extindere până la 32. Ca și conectivitate, avem atât WiFi cât și Bluetooth 3.0. Bateria de 4270 mAh poate reda până la 9 ore de filme în format High Definition, aspect destul de impresionant. Sistemul de operare ales de Asus este Android 4.1.

               În România, Asus FonePad poate fi achiziționat, în exclusivitate de pe eMag.ro, la un super preț.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: