S-a lansat prima tabletă de 20 de inch


Panasonic este producătorul care a decis să facă primul pas înspre maximizarea sau, mai bine zis, atingerea cotelor maxime pe care le poate avea o tabletă. Cu o dimensiune impresionantă de 20 de inch, cam 2 coli A4 puse una lângă alta, cei de la Panasonic au prezentat o tabletă căreia i se potrivește ca o mănușă sistemul de operare Windows 8. E greu de analizat din punct de vedere a targetului pe care îl vizează acest nou produs deoarece diferă de publicul căruia i se adresează în genere piața tabletelor. Asta din cauza dimensiunii generoase pe care o are. La cei 20 de inchi, putem să o numim oricum, dar portabilă nu. Nu îmi pot imagina pe cineva în tramvai, ducând sub braț ditamai tabletul Panasonic. Deși.. dacă stau să mă gândesc mai bine... 

Dotată cu un procesor i5 de 1,8 GHz de la Intel, o placă video Nvidia GeForce dedicată, memorie de 4 GB, slot pentru micro SD, tableta de 20 de inch de la Panasonic ajunge la o greutate de 2,5 kg. Deocamdată, autonomia acumulatorului este de doar 2 ore, din cauza rezoluției UltraHD 4K în principal, dar și din cauza, evident, a dimensiunii în sine.

Până când monstruozitatea de tabletă făurită în munți, înconjurată de elfi, dragoni, ștrumfi sau alte gângănii, va apărea la noi, ne putem potoli setea de gadget-uri cu următoarele modele:

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: