Cel mai ieftin laptop i7 la numai 2599 RON!! Acum.



eMAG.ro aduce în această perioadă prețuri frumoase și reduceri importante la produse IT. Am făcut o foarte scurtă incursiune printre ofertele acestei săptămâni și am ajuns să recomand următoarele modele. Motivul principal al recomandărilor pe care le fac eu în acest material îl reprezintă prețul stabilit pentru ceea ce produsul respectiv poate. Adică, produsele care consider eu că au printre cel mai bun raport calitate-preț. Înainte de asta, trebuie să precizez, ca să stabilim din start în ce ne băgăm: am lucrat timp de 6 ani pe un NP nx7300 fără niciun fel de problemă iar acum folosesc zilnic un Ultrabook Asus U36S. Așadar, să începem. 








Asus X301A - Un laptop cu procesor i3 la doar 1799 RON. Cu un procesor de 2,30 GHz și 4 Gb Ram DDR3, acest model are un preț mai mult decât fairplay. Capacitatea hard disk-ului este de 500 de GB, bateria are 6 celule Li-Ion iar placa video este integrată. Nu poți cere mai mult de atâta de la un laptop care costă 1799 RON.





Asus K95VJ - Acesta este un model puțin mai sofisticat. Vorbim aici de un laptop cu un procesor i7 și cu hard disk de 3 Tb (3000 Gb). Procesorul rulează la o frecvență de 2,40 MHz  și e ajutat de 4 Gb Ram DDR 3. Camera web filmează în calitate HD. Placa video este dedicată și poartă sigla NVIDIA, mai exact modelul de 1024 Mb, GeForce GT 635M. În această săptămână, acest laptop are o reducere de 300 RON, ajungând la valoarea de 3699 RON. Dacă ai nevoie de așa ceva, acum e momentul.




Asus K56CA - Este vorba despre cel mai ieftin model purtător de procesor i7. Doar 2599 RON pentru un laptop cu un procesor de 1,9 MHz, i7, cu 4 Gb Ram DDR 3. Bateria este, evident, Li-Ion cu 4 celule iar camera web filmează la calitate HD. De precizat că acest model vine cu un port USB 3.0, sensibil mai rapid la transferul de date dacă se folosește un stick compatibil, și un port HDMI.





HP ENVY x2 - Aici vorbim deja de un fel de Transformer, un laptop tabletă. Un produs interesant, cu o configurație foarte bună, la un preț rezonabil. Acest HP vine cu un procesor Dual Core de 1,8 MHz, 2 Gb Ram DDR 2 și un hard disk de 64 Gb. Având în vedere valența duală pe care o are, adică faptul că poate fi folosit atât pe post de laptop cât și pe post de tabletă, produsul vine echipat cu două camere web, una HD de 1080p în față și una de 0,8 în spate. Placa video este integrată iar bateria este Li-Polymer cu 2 celule. De menționat și faptul că laptopul vine cu Windows 8 ca sistem de operare. Toate acestea la prețul de 3699 RON. Rezonabil, zic eu.

Mult mai multe oferte rezonabile găsiți aici: Catalog Reduceri 


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: