Cadoul perfect de Valentine's pentru EA

Acesta este cel de-al doilea material axat pe tema cadoului perfect de Valentine's. Dacă de-alungul primului articol am discutat despre o serie de posibile cadouri ce ar putea entuziasma orice iubit, acum voi încerca să recomand cadourile perfecte dedicate ei, iubitei. Am vrut să întârziu puțin acest articol pentru că am așteptat cosmeticele de la eMAG.ro. Da, ați auzit bine. Cosmetice de la eMAG.ro.

 Newsletter-ul din 11 februarie e unul dedicat iubitelor. Cuprinde propunerile lor în ce privește cosmeticele profesionale pentru Îngrijirea feței, Îngrijirea corpului, Make-up și Hair Styling.

Propuneri:


Schwarzkopf Oil Miracle - Un pachet special creat pentru a readuce la viață orice tip de păr! Conține Sprayul bifazic Oil Miracle, și Uleiul de argan Oil Miracle. 

BC Bonacure Oil Miracle - Spray bifazic descurcă părul fără a-l încărca. Balsamul spray  bifazic sofisticat, combină beneficiile strălucirii date de prețiosul ulei de argan cu efectele de îngrijire și descurcare ale celorlalte ingrediente . 


Utilizare: Agitați bine pentru a combina cele două faze (uleiul de argan și celalalte ingrediente lichide). Imediat după spălare pulverizați pe părul zvântat în jeturi scurte. Nu necesită clătire. Este inflamabil, nu se pulverizează în direcția ochilor.



Alfaparf Semi di Lino - Conține Serumul Semi di Lino Cristalli Liquidi 16ml, și balsamul de reinițiere Semi di Lino Rejuvenating 150ml. 



Semi di Lino Cristalli Liquidi este un ser prețios de înfrumusețare, cu efect de strălucire instantanee, pentru un păr moale, plăcut la atingere și ușor de pieptănat. Extractul de semințe de in, bogat în vitamina E, cu proprietăți antioxidante, redă părului forța și strălucirea. Creează un invizibil film protector, care face părul moale, plăcut la atingere și ușor de pieptănat.



Semi di Lino Rejuvenating Balm este un balsam de reîntinerire, descurcă părul și revitalizează fibra capilară din interior. Îmbogățit cu polifenoli din struguri, previne procesul de oxidare și blochează formarea radicalilor liberi. 




Epilator Phillips - 21 de pensete și două viteze.


Smartphone-ul Samsung Galaxy Ace Pure White - Acest telefon mobil este proiectat sa va ofere aproape orice, de la jocuri la aplicatii de stil de viata. Pastrati legatura cu cercurile dvs. sociale si prin intermediul site-urilor de socializare! Telefonul GALAXY Ace ofera hardware-ul necesar pentru performanta de top, indiferent ca este vorba de navigarea facila pe Web sau de procesarea rapida a datelor.



O listă mult mai completă o găsiți aici: Cadoul perfect pentru EA.


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: