Aparatul foto cu reducere de 46%!!! Doar în această săptămână.

Aștepți de mult momentul oportun ca să îți cumperi un aparat foto mai de ''Doamne ajută!''? În mod surprinzător, această săptămână vine cu o reducere de 500 RON la aparatul foto FUJIFILM Finepix 14 Mp, oferită de către cei de la eMAG.ro


Asta înseamnă, mai pe românește că acum ai ocazia să cumperi, la numai 599 RON, un aparat foto de 14 Mp, cu stabilizator mecanic și cu funcție de filmare HD. Dotat cu un ecran LED de 3 inch, ieșire miniHDMI și port USB 2.0,  aparatul FUJIFILM Finepix S4200 reprezintă o surpriză plăcută din partea celor de la  eMag.ro. 


Prețul propus de aceștia este valabil doar o săptămână, începând de astăzi și este cel mai mic preț la acest aparat. Deci, dacă vrei să îți iei un aparat bun la un preț mai mult decât corect, acesta e momentul! Ai reducere 46 % la acest model. FUJIFILM Finepix S4200 la numai 599 RON. Mai mult, primești cadou o geantă foto premium și un card de memorie SD, în valoare totală de 120 RON.


Recapitulare:

Reducere 46%
Cadouri în valoare de 120 RON
Preț final: 599 RON (1099 RON)

Achitarea produsului comandat se poate face și în momentul în care curierul ți l-a pus în mână. Ca atare, perfectly safe.

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: