În premieră, Flanco dă online 12 rate DAE 0%

Cei de la Flanco au dat drumul creditului Direct Online, cum îl numesc ei, în colaborare cu Cetelem IFN. Colaborarea cu Cetelem este una mai veche, rezumată însă la prezența consultanților de credite în fiecare magazin. Această mișcare reprezintă un mare pas în față în relația celor două companii, în încercarea de a veni cu soluții viabile la nevoile actuale ale pieței românești.
Ca atare, de astăzi până în 6 martie 2013, de pe www.flanco.ro poți cumpăra în 12 Rate DAE 0%, adică fără dobândă și fără comision. Singurele două condiții care trebuiesc îndeplinite sunt: să deții un card de credit Cetelem care să fie activ și valoarea cumpărăturilor să fie de minim 500 RON. Totodată, Flanco vine și cu reduceri la tablete, laptopuri, televizoare și nu numai. De remarcat Ultrabook-ul Asus U36S care vine cu o reducere de 450 Ron. 

În imaginea de mai sus avem niște exemple de reduceri și, mai ales, de ce înseamnă 12 rate DAE 0% prin credit Cetelem. 

Cel mai ușor de explicat. Dacă ai un card de credit Cetelem iar pe cardul respectiv există contravaloarea cumpărăturilor ce vrei să le faci pe www.flanco.ro, le poți cumpăra. Prețul împărțit la 12. Fără dobândă, fără comision.

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: