Diferența dintre o tarabă și vânzarea online

M-am întrebat deseori dacă ar fi o idee bună să  îmi iau inima în dinți și să încerc să îmi fac un site de comerț online.. Am văzut de-a lungul timpului cât de mult s-a dezvoltat partea asta și e clară tendința comerțului clasic de a se transforma în e-commerce. Dar asta nu mă ajută în mod special. Nu e de ajuns să fac un site și să îi dau drumul să zburde pe plaiurile necunoscute și netrasate ale internetului. Trebuie să mă asigur că știu ce vând, cum vând și mai ales CUI vând. Pentru că aici e tot secretul. E foarte important cui te adresezi și CUM ajungi la cei cărora te adresezi.


Norocul celor ca mine este faptul că există companii care asta fac. Te ajută pe tine, site-ul de comerț retargeting e ca și cum ai trage cu arcul, legat la ochi, dintr-o mașină în mișcare.. Acum imaginează-ți că ai lângă tine un trainer care îți dă jos baticul de pe ochi, îți îndreaptă arcul spre ținta pe care vrei tu să o nimerești și te și ajută să întinzi coarda arcului la maximum. Asta face retargeting.ro . Și de asta ai nevoie de ei. Pentru a nu bâjbâi de unul singur prin grădina supraaglomerată a internetului, la vreme de seară, prin ceață. Ei sunt cei care aprind lumina și îți îndreaptă pașii în direcția bună.
online rătăcit pe o alee întunecată a internetului, să ajungi la cel care are nevoie de ceea ce tu oferi. Fără o campanie de

Imaginează-ți că, apelând la  o campanie de retargeting pentru e-commerce, îți va transforma cheltuielile în profit. Adevărul e că nu avem de unde să știm toate tendințele social media din piață. Avem nevoie de ani de studiu pentru a putea stăpâni așa cum trebuie aceste date. Și trebuie să investim o grămadă de bani pentru asta. Dar de ce să ne pierdem timpul așa când putem apela la specialiști? Când te doare ceva, mergi la medic. Când ai o problemă la mașină, mergi la mecanic. De ce nu ar fi așa și pentru internet?


Sunt mulți cei care au apelat la serviciile retargeting.ro, iar succesul lor e unitatea de măsură. Magazine online precum Zorile Store, Quick Mobile, Retro Boutique, SuperPantofi, Decorix, Ligo, Glittio sunt doar câteva din poveștile de succes care au folosit servicii de retargeting.  Iar rezultatele se văd.

Așa că, dacă ești ca mine, ambițios dar reținut, te sfătuiesc să nu fii. Acționează. Niciun moment nu va fi mai bun decât acest moment. Cei de la retargeting.ro  te vor ajuta. Asta e diferența dintre o tarabă de piață și un site de e-commerce adevărat.





SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: