România a murit în 2 decembrie. OFICIAL



2 decembrie 2013, la câteva ore după ce zeci de mii de români și-au sărbătorit ziua națională, în stradă, festiv, la parade și fasole, românia a fost declarată moartă. A fost declarată moartă prin asasinare socială. A fost declarată moartă în clipa în care forțele care trebuie să protejeze cetățenii statului s-au întors împotriva acestora, purtând la piept sigla companiei Chevron. A fost declarată moartă în clipa în care, din apărători ai siguranței naționale, jandarmii au devenit mercenari ai unei corporații obscure a cărei singur interes este profitul financiar maxim.

Dimineața zilei de 2 decembrie a adus jandarmii la Pungești nu pentru a apăra cetățenii ci pentru a apăra Chevron-ul de cetățeni. Într-o lume în care oamenii știu ce vor și ce nu vor, în care oamenii au înțeles ce e bine și ce nu e bine pentru ei, nimeni nu a considerat posibilă această înșiruire de evenimente.

Oficilaii români, slugile corporațiilor străine sunt cei care au solicitat intervenția armată împotriva propriilor cetățeni. Guvernul româniei a declarat război civil. Un sat liniștit și sărac din Vaslui e practic asediat de cei care ar trebui să le apere drepturile. Oamenii nu au dreptul să iasă din propriile curți sau să circule pe stradă. Toate astea pentru a deservi obiectivelor unei companii care vrea să exploateze gazele de șist din zonă fără acordul cetățenilor.

Acesta este momentul în care eu, Cosmin Pop, pentru prima oară în viața mea scriu românia cu ''r'' mic.

Urmează Băile Felix.

Domnul să ne ajute!
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: