eMag dă un BMW seria 3 în 8 noiembrie

Concursul organizat de eMag.ro în noaptea de Halloween va naște câștigătorul BMW-ului 316d, vineri, 8 noiembrie 2013. Cu toate că a fost un concurs pe nepusă masă, adică un concurs care a luat prin surprindere pe toată lumea, campania s-a dovedit a fi una de succes. După ce eMag a ținut în suspans o zi întreagă vânătorii de promoții cu promisiunea unor reduceri de speriat, newsletter-ul lansat o dată cu venirea serii a surprins și a premiat așteptarea acestora, ofertele fiind bine gândite și rezonabile.

După cum vă amintiți, pentru a vă înscrie la acest concurs a fost de-ajuns să vă logați pe site-ul eMag.ro cu user-ul și parola din dotare. Cei care nu au avut un user și parolă au putut profita și și-au făcut rapid un rând. Șanse în plus au avut cei care au profitat de reduceri și au făcut cumpărături de cel puțin 100 RON.

Având în vedere că logarea pe site a fost singura și principala condiție de participare la acest concurs, este evidentă tendința eMag de a îngroșa rândurile bazei de date. Până la urmă, cross selling-ul e una din principalele direcții ale retailer-ului principal din online-ul românesc. Este foarte posibil ca lupta să se acutizeze în viitorul apropiat, o dată cu intrarea în joc a celor de la clickshop.ro, care vin cu Romtelecom-ul în spate. Va fi un meci interesant din care clientul va fi cel care va avea cel mai mult de câștigat.

Din istoria concursurilor eMag având ca premiu BMW, amintim unul din 2011, de acum doi ani, când Ionuț Maxim a câștigat un BMW 316i.

Al concurs cu premiu constând într-un automobil a avut loc în ianuarie 2012, când Iuliana Litra a câștigat un Nissan Micra.

Vineri, 8 noiembrie 2013, vom afla cine este cel sau cea care va câștiga BMW-ul din acest an.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: