eMag a ales câștigătorul BMW-ului din concursul de Halloween

Așa cum a promis, cei de la eMag au anunțat azi cine este câștigătorul concursului organizat în seara și noaptea de Halloween. După cum a obișnuit până acum, a anunțat doar numele acestuia și a prezentat dovada video a corectitudinii extragerii. Urmează un video cu înmânarea premiului. La fel cum s-a întâmplat în anii trecuți.

Câștigătorul a fost extras dintr-un număr de 106660 de participanți înscriși la acest concurs. Iată videoul extragerii:Cei de la eMag susțin că această campanie a fost un real succes înregistrându-se un număr record de vizitatori unici. Practic, a fost noaptea cu cele mai multe vizite pe eMag.ro.

Cel care a câștigat un BMW seria 3, oferit de eMag ca și premiu la concursul Noaptea bântuiților de promoții, organizat în noaptea de Halloween, este Silviu Ghiță, identificat cu numărul de concurs 8073328170. 

Felicitări câștigătorului.

Pentru ceilalți rămâne valabil celălalt BMW oferit de eMag ca premiu. Concursul ''Câștigă un BMW seria 1 cu eMag și Tenda'' este în desfășurare. Mai multe detalii veți afla AICI.

SHARE

About Cosmin Pop

Trimiteți un comentariu