Se cauta cea mai Best Voice, la Oradea

Lumeeeeee Lumeeeeeee, vino de privește, vino de ascultă! ..

Produse evoMAG.roAstăzi se alege cea mai bună voce.. De unde, nu știu sigur... Din Bihor.. Din Vest.. Nu știu exact..

Ce știu e că azi, de la ora 19 are loc, la Butoiul de Aur, finala competiției Best Voice. Participă la acest concurs urlători din Bihor, Alba și Satu Mare. Organizat de Mihai Baneș, evenimentul devine din ce în ce mai serios, pentru prima oară existând cupe de premiere, acel ceva pe care îl pui pe televizor ca să-l arăți nepoților atunci când vei ajunge să nu mai ai ce povesti.

Premiile sunt destul de ok pentru un concurs de acest nivel. Câștigătorul primului loc va pleca acasă cu 500 de euro, al doilea cu 300 iar al treilea cu 200 de euro. Restul, în spirit pur românesc vor pleca acasă cu diplome.

Vor exista 3 probe pe care vor trebui să le susțină concurenții:
  • interpretarea unei piese în limba română
  • interpretarea unui hit de până în anul 2000
  • interpretarea unei piese din perioada 2011 - 2013
Dacă sunteți dornici să participați la minunatul eveniment, trebuie să știți că rezervările se fac la telefon 0723.410.902. Tot aici veți primi și informațiile necesare evenimentului. 

Între noi fie vorba, concursul acesta reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerele talente, câștigătorii anilor trecuți ajungând în finalele concursurilor gen X Factor sau Vocea României.

Așadar, dacă nu știi ce să faci cu timpul tău în această seară, Butoiul de Aur ne așteaptă de la ora 19 să găsim cea mai Best Voice dintre voice-uri..



Între timp, nu uita că eMag îți dă o multifuncțională HP, CADOU


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: