eMag oferă premiu un BMW de Halloween

Nu sunt puțini cei care au primit pe mail, în această sfântă dimineață de Halloween, un teaser de la eMag. Informarea este vagă și subțire ca și conținut, neexistând o pagină dedicată acestui concurs până în acest moment. 

Cred că departamentul de marketing de la eMag a venit cu ideea acestui concurs abia peste noapte și acum se lucrează intens la back up: site și regulament. Până atunci, ne rămâne doar să visăm la un BMW, cu toate că nu se specifică nimic, raportat la premiu. 

Mesajul transmis de către cei de la eMag e simplu: ''Vino la eMag la noapte! Câștigă un premiu de-ți vine să mori!'' . Deocamdată, nimeni nu știe exact ce înseamnă asta. Se prea poate ca cei de le eMag să ambaleze motoarele pentru Black Friday-ul din 29 noiembrie. Mă aștept ca în cursul acestei zile să apară informații suplimentare despre acest concurs. 




eMag a mai avut concursuri de genul acesta în trecut. Nu la fel de misterioase și neașteptate, ci la fel de premiate. În 2011, eMag a premiat un client cu un BMW. Detalii găsiți la acest link. Așadar, posibilitatea există iar colaborarea este una mai veche. Cu toate acestea, interesul retailer-ului prin organizarea acestui gen de concursuri este atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori. Ca atare, se recomandă o promovare cât mai acerbă și multi-channel a teaser-ului. 

Rămâne de văzut dacă e doar praf în ochi sau există un back-up real. Un lucru e cert. Un retailer de acest nivel nu are voie să se joace cu acest gen de lucruri. Asta dacă nu vrea să îți știrbească imaginea și să se vândă pe bucăți.

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: