Ce telefoane cu 4G găsim în România și unde anume?

Aria de acoperire a rețelei de telecomunicații de generația a patra, cunoscută omului simplu și necomplcat sub denumirea de 4G, a fost extinsă de către liderul pieței locale de telefonie mobilă, la nivelul întregului București. Înainte de această modificare, serviciile 4G de la Orange erau disponibile doar în nordul și centrul Capitalei, restul bucureștenilor înecânduși în continuare amarul prin 3G sau 2G chiar. Fiecare după posibilități. Spun acest lucru pentru că e evident că terminalele 2G, 3G și 4G sunt diferite și implică cu totul alte costuri.

Orange este primul operator de telefonie mobilă din România care dă posibilitatea clienților săi, utilizatori de prepay să navigheze la viteze 4G, prin intermediul, bineînțeles gadgeturilor compatibile 4G.

Deocamdată, singurele locuri unde Orange oferă acoperire 4G sunt București și stațiunile de pe Valea Prahovei. Prin 4G, Orange se laudă că pune la dispoziția utilizatorilor viteze de download de până la 75Mbps pentru download și 37 Mbps pentru upload. Și din nou vine vorba de gadgeturi. Hai să vedem ce terminale 4G avem la îndemână în România și care dintre ele sunt mai accesibile.



  • Nokia Lumia 920 despre care puteți afla mai multe informații AICI și îl puteți achiziționa la prețul de 2349 RON de AICI



  • Sony Xperia Z despre care puteți citi AICI și pe care îl puteți cumpăra, până și în rate, de AICI.






  • Senzaționalul HTC One care poate fi cumpărat de AICI.





  • iPhone 5 este o opțiune bună la rândul ei. Detalii și specificații găsiți AICI.






Este evident faptul că, în enumerarea noastră, am sărit alte modele care există pe piață și sunt compatibile cu serviciile 4G. Acestea de mai sus sunt doar niște recomandări și sugestii. Cu toate că tehnologia există deje de peste 1 an și jumătate, terminalele ne sunt la îndemână, dezvoltarea serviciilor 4G în România merge anevoios. Poate și din cauza faptului că operatorii de telefonie au realizat că viteza 3G este mai mult decât suficientă pentru nevoile utilizatorului simplu, adică român.




Produse evoMAG.ro
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: