Consiliul Național PDL, Sâmbătă, 5 martie - The Benny Hill Show

Privesc și ascult în direct, chiar în momentul ăsta ”Dispute Morale din PD-L”, difuzat Live, pe Antena 3, pe Realitatea dar nu și pe TVR, lucru care mă buimăcește. Adică cum: Mega ședință de autoslăvire laudativă la adresa lui Boc, Udrea, Berceanu, Videanu, și nu e difuzată la TvR, ”autocolantul” Pd-L-Băsescu? Ciudat..

M-am amuzat teribil să îl aud pe Sorin Frunzăverde, vice Pd-L, spunând că una dintre principalele probleme pe care acest frumos partid aflat la guvernare o reprezintă buna guvernare. (!!) Pare-se că și cei care guvernează și-au dat seama că habar n-au ce fac...

Tot Frunzăverde a felicitat Colegiul Director Pd-L pentru extraordinara realizare de a nu lăsa statul să alunece și să de vină un stat polițienesc. :))) Acum înțeleg de ce s-a scos din emisie Benny Hill. S-au introdus, la schimb, ședințele Pd-L. Cu același efect ilar.

Cristian Boureanu, alt vice Pd-L a declarat că mărețul partid nu are problema de percepție de partid corupt. :))

O ședință cu atâtea texte ridicole, încât până și posturile de televiziune au întrerupt transmisia pentru rubrica Meteo sau pentru știri mondene. Până și Earth Hour a avut loc pe unde în timpul minunatei revărsări de opinii pedeliste.

Emil Boc crede și susține că Pd-L-ul încă are mari șanse să câștige alegerile în 2012. :))
Oare oamenii ăștia au habar pe ce lume trăiesc?

Update: Traian Ungureanu a spus, acum câteva clipe, că nu trebuie să intre în alegerile din 2012 cu un partid departajat de Băsescu. Acum, vorbește Udrea. :D A zis ceva de Emo..:))))

Potrivit lui Udrea, prin noul statut, orice coleg suspectat de acte de corupție, va fi evaluat, CORECT, de către colegii lui, înainte să fie suspendat sau îndepărtat..:))

Doctrină etică și Biblia, cuvinte asociate de Udrea cu imaginea PDL și a lui Boc, cel care ne minte în față, din nou, spunându-ne că România iese din criză peste o lună..

Cei de la Pd-L vorbesc despre realizări, despre reușite, despre integritate, despre soluții aplicate care au avut o finalizare reușită. E clar. Și-au cumpărat propria lor lume și doar ei trăiesc în ea..
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: