Ai găsit ceea ce ai căutat atâta timp

Toată viața cauți pe cineva să iubești. Cineva care să te completeze, cineva care să te facă să te simți întreg. Alegi parteneri de viață și schimbi parteneri de viață. Dansezi pe o melodie veche, care se aude dintr-un gramofon acoperit de praf, o melodie despre inimi frânte și speranță... Între timp, te întrebi dacă undeva, cumva, există cineva perfect... care să te caute pe tine... așa cum îl cauți tu pe el...

Când vei găsi pe cineva care să îți spună că ești frumoasă în loc de ”mișto”., care să te sune înapoi atunci când îi închizi, care să stea doar să îți asculte bătăile inimii, care o să stea treaz toată noaptea doar să te privească dormind.... Când vei găsi acea persoană care te va săruta pe frunte, care va vrea să te arate lumii când ești îmbrăcată de casă, care te va ține de mână în fața prietenilor săi, care crede că ești la fel de frumoasă fără machiaj, căreia i se va face dor de tine înainte de a ieși din cameră... Cineva care să îți amintească în mod constant cât de dragă îi ești și cât e de binecuvântat să te aibă... Cineva care să se întoarcă către prietenii lui și să le spună - E EA !!

Atunci vei ști sigur că ai găsit ceea ce ai căutat atâta timp, fără să știi exact ce căutai.


IUBIRE e doar un cuvânt până în clipa în care apare cineva și îi dă o semnificație


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 opinii avizate:

denisia spunea...

super...

UnknowN spunea...

Super articolul. Ai mare dreptate :).

Marius Ola spunea...

Şi, ce faci atunci când acea persoană fuge de toate lucrurile astea pe care le-ai spus aici?
Pentru mine e retorică...

Lucia spunea...

Marius Ola, când acea personă fuge, înseamnă că n-ai găsit-o!
Frumos sintetizat!

Simion Cristian spunea...

Eu am gasit-o! E adevarat ce ai scris!

Unknown spunea...

ești un norocos... unii caută toată viața lor.. și eu am găsit-o. E EA!!!

Alina spunea...

Foarte frumos. Si ce adevarat e ca "lucrurile care nu se spun se pierd". Eu incerc sa le spun. Pe toate cele bune pe care le simt.

Andreea spunea...

Daca....te gandesti la el ca la cineva nespus de drag,daca atunci cand privesti luna sau cerul el iti vine in minte,daca atunci cand esti departe ,iti aminteste de el un lucru oricat de neinsemnat ar fi acela....simti un fior in suflet gandindu-te la el in fiecare dimineata cand deschizi ochii....daca...iti spune ca te iubeste chiar si atunci cand esti obosita si nervoasa...daca....te ia in brate chiar si atunci cand poate ca nu meriti....te asteapta 3-4 luni in ciuda miilor de kilometri dintre voi...se roaga pentru tine si pentru relatia voastra....daca...te poarta in gand mereu si... daca......te suna doar ca sa-ti auda vocea..........e EL!!!!

Mrs Dalloway spunea...

frumos, foarte frumos scris. dar sincer, barbati din astia cred c-or fi mai rar.. eu il tot caut pe ALA, da' ghici ce... se ascunde al naibii de bine.. asa ca, toti astia pe care-i gasesc intre timp, si care fac gesturile astea pe care le-ai enuntat... ei bine, astia decid brusc ca nu au o relatie cu tine, ca sunteti doar prieteni. cat de misto?!