Cum să cumperi online de Black Friday, pe eMag

Fără îndoială, Black Friday e un eveniment economic mondial care se dezvoltă în România an de an, de fiecare dată atingând cote de vânzări neașteptate. Pe online, Black Friday a înregistrat creșteri extraordinare an de an, atât pe partea de vânzări, cea mai importantă, dar și pe partea de vizitatori unici. Pe de altă parte, în fiecare an au existat probleme organizatorice, ba de server, ba de CEO, ba de stoc. Site-urile s-au perfecționat în timp și au devenit aevărate mașinării de marketing și comerț.

Cel mai mare retail-er online românesc este eMag. Fenomenul Black Friday înregistrează cele mai mari vânzări pe acest site. Sunt cifre publice și nu e niciun secret. Cu cât există o cerere mai mare însă, cu atât crește și probabilitatea apariției problemelor.

Cum te poți asigura că poți să cumperi de pe eMag de Black Friday? Iată câteva sfaturi:

1. Asigură-te că ai un cont creat pe eMag.ro. Acest aspect e foarte important deoarece te va face să nu mai pierzi timpul de Black Friday cu completarea tuturor câmpurilor necesare pentru înregistrare. Îți poți face un cont eMag foarte simplu urmând acest LINK. Procesul de înregistrare este foarte simplu și trebuie urmați pașii din pagina de register.
Register eMag
2. Fă-ți o listă cu ceea ce te interesează. E o idee productivă aceea de a nu îți pierde vremea prin paginile cu peste 450000 de produse în speranța că te va tenta ceva anume. Ar fi foarte util pentru tine să știi exact ce vrei să cumperi, sau măcar categoria. Abia după ce ai reușit să finalizezi comanda îți poți permite să cauți chilipiruri adiacente.

3. Prioritizează. Dacă ai de gând să cumperi mai multe produse, e important să le cumperi primele pe cele la care ai reducerea cea mai mare. Nu de alta darceilalți utilizatori vor vâna exact aceleași produse iar stocurile, cu toate că sunt uriașe, se vor termina în câteva ore, uneori chiar minute. Așadar, ca să faci o economie cât mai mare, prioritizează, în funcție de valoarea reducerii pe care o au produsele care te interesează.

4.Asigură-te că ai sold disponibil suficient pe card. Cel mai frustrant lucru care ți se poate întâmpla e acela de a-ți fi refuzată tranzacția din cauză că nu ai destui bani pe card. E o idee excelentă ca, cu măcar o zi, două înainte, să te asiguri că ai suficienți bani. Oricum, eMag îți pune la dispoziție mai multe modalități de plată. Dacă nu ai de gând să cumperi cu cardul, nu e o problemă. Ai posibilitatea de a plăti cash, atunci când primești marfa.

5.  Fii atent la detalii. Înainte de a finaliza comanda, verifică. Asigură-te că produsul pe care l-ai selectat este exact acela pe care ți-l dorești deoarece orice anulare ulterioară a comenzii durează iar stocul va scădea văzând cu ochii.

6. Fii prompt. Asigură-te că în 21 noiembrie, la ora 00:00 esți deja logat în contul tău de pe eMag, în așa fel încât să te asiguri că ești printre primii norocoși care pun mâna pe superoferte.

7. Urmărește catalogul de Black Friday. La fel ca și anul trecut, eMag va pune pe masă un catalog special de Black Friday, unde vor figura o parte dintre cele mai mari reduceri pe care le oferă. E o idee bună să stai cu ochii pe catalog. Nu se știe niciodată ce chilipir găsești.

articol preluat de pe www.foartesimplu.net
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: