eMag oferă premiu un BMW seria 3 de Halloween

Un email așteptat de la începutul lunii octombrie.. Și a început..


Așa cum ne-au obișnuit și anul trecut, cei de la eMag au dat drumul la epicul concurs de Halloween. Avem din nou ocazia de a câștiga un superb BMW seria 3

Mesajul transmis de către cei de la eMag e simplu: ''Începem când se lasă întunericul! Câștigă un premiu de-ți vine să mori!'' . Deocamdată, nimeni nu știe exact ce înseamnă asta. Se prea poate ca cei de le eMag să ambaleze motoarele pentru Black Friday-ul de la sfârșitul lunii noiembrie. Mă aștept ca în cursul acestei zile să apară informații suplimentare despre acest concurs. 

eMag a mai avut și anul trecut acest concurs. A fost un succes de proporții după cele declarate de ei. Cel care a câștigat un BMW seria 3, oferit de eMag ca și premiu la concursul Noaptea bântuiților de promoții, organizat în noaptea de Halloween 2013, a fost Silviu Ghiță, identificat cu numărul de concurs 8073328170.  Asta a fost anul trecut. În 2011, eMag a premiat un client cu un BMW. Detalii găsiți la acest link

Așadar, posibilitatea există iar colaborarea cu BMW este una mai veche. Cu toate acestea, interesul retailer-ului prin organizarea acestui gen de concursuri este atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori. Ca atare, se recomandă o promovare cât mai acerbă și multi-channel a teaser-ului. 

Mergând pe succesul concursului de anul trecut, vă sfătuiesc să intrați AICI și să vă abonați la newsletter-ul eMag. E probabil ca, pentru a fi participant la concursul BMW să trebuiască să cumperi ceva în noaptea de Halloween. Așa că, ochii în patru, banii pe card și lista de cumpărături la îndemână. Succes tuturor.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: