Cele mai bune aplicații Android pentru smartphone - octombrie 2014

Pe cât posibil, voi desconsidera social app-urile gen Facebook, Instagram, Twitter, Google + deoarece utilizarea și utilitatea lor ține de educația și preferințele fiecăruia. Eu nu sunt fan Facebook, cu toate că îl utilizez. Sunt mult mai înclinat către Instagram și Twitter.

Avem mai jos, principalele aplicații instalate și testate de către mine. Consider că sunt extraordinar de utile. Le folosesc în permanență. Lista de mai jos nu reprezintă un top, ci mai degrabă, o enumerare.


1. Dropbox - o aplicație tip cloud extrem de utilă, care ajută la stocarea fișierelor personale, poze, filme, orice practic, pe absolut orice device capabil să ruleze programe de operare Android, IOS sau Windows.

2. DU Battery Saver - o aplicație excelentă care crește durata de viață a baterie, printre altele. E vorba de o aplicație extrem de folositoare, cu o grămadă de utilități, printre care și funcția de ''optimizare'' prin care omori aplicațiile care descarcă telefonul inutil. O dată instalată această aplicație veți observa cu ochiul liber cum acumulatorul smartphone-ului va ține mai mult.


3. Truecaller - o aplicație genială care ajută la identificarea apelanților a căror numere de telefon nu le ai salvate. Ca aplicația să funcționeze la parametri optimi ai nevoie de conexiune la internet. Instalând această aplicație, vei ști mereu cine e la celălalt capăt al liniei.



4. uTorrent - aplicația mobilă a veșnicului downloader de torente. Instalând această aplicație, ai posibilitatea de a downloada toate filmele sau piesele sau orice altceva dorești, pe dispozitivul tău, direct de pe cele mai cunoscute torente din lume. 


5. Flipboard - ideea de bază din spatele Flipboard este aceea de a aduna tot ce îți dorește inimioara ta de internaut într-un singur loc și a de a expune totul sub forma unei reviste care se actualizează zilnic. Îți poți grupa tpate sursele RSS pe care ți le dorești, într-un singur loc. E ridicol de simplu și extrem de plăcut de folosit.


6. 1Password - o aplicație extrem de utilă. E locul în care îți salvezi toate parolele pe care le ai, în așa fel încât să îți fie mereu la îndemână. Lucrează sub felul unui cloud și poate fi ușor sincronizat cu Dropbox. 

7. WhatsApp - o aplicație esențială a cărei utilitate e pe cât de practică, pe atât de simplă: comunicarea. Vorbim de o aplicație de mesagerie instant, care va lua locul sms-urilor tradiționale. Prin intermediul acestei aplicații puteți trimite poze și tot soiul de fișiere la o calitate decentă.



8. SwiftKey - este una dintre cele mai utile aplicație pe care eu le folosesc în mod constant. Vorbim practic de o tastatură alternativă capabilă să memoreze gesturile, formulele și cuvintele cele mai uzuale folosite de către utilizator, pe care i le recomandă apoi înspre înlesnirea procesului de scriere. E posibil să fie cea mai bună aplicație ever. Un premiu ar merita în mod sigur. SwiftKey este, în mod sigur, cea mai deșteaptă tastatură din câte există.


9. Chrome - este cel mai bun browser pentru smartphone. Dacă stau să mă gândesc mai bine, Chrome este cel mai bun browser. Punct. Indiferent de device-ul pe care îl instalăm, și-a dovedit fiabilitatea ăn timp. Chrome browser este un must have pe orice device conectat la internet.

10. Waze - o aplicație care îmbină ideea de GPS navi cu conceptul de socializare și martor trafic. E o aplicație foarte tare care își are rostul doar dacă ești la volan și ai suport de parbriz. E o hartă reală, GPS, cu poziționare în timp real, împreună cu ceilalți utilizatori, localizați și ei la timpul lor. Vă rog să o încercați. Mă veți găsi și pe mine pe acolo.


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: