Derapaj intenționat în parcare la Era

Astăzi și mâine are loc la Oradea Etapa a 3-a a Campionatului Național de Drift. Evenimentul va avea loc în parcare la Era Shopping Park/Bricostore după un program bine stabilit.

Potrivit Bihon.ro, startul evenimentului va fi dat sâmbătă, la ora 10, când, pentru o jumătate de oră, este programată partea de testare şi încălzire a maşinilor. Între orele 10.30 şi 13 urmează antrenamentele libere, cu demonstraţii spectaculoase, pentru ca apoi, între 13 şi 15, spectatorii să fie invitaţi la Taxi Drift. Acesta va fi momentul în care, contra unei sume stabilite la faţa locului, iubitorii de adrenalină vor putea simţi pe pielea lor cum e să fii într-o maşină turată la maxim, pe locul pasagerului.


După o pauză de o oră, spectacolul continuă între orele 16 şi 19, când invitaţi speciali din Ungaria vor face show pentru cei prezenţi. „Se vor „da” împreună, vor fi câte două, patru, şase maşini pe traseu”, a explicat orădeanulIonuţSăbăduş, care organizează evenimentul împreună cu Federaţia Română de Drift, în parteneriat cu Asociaţia Română de Drift.

Duminică, partea de testare a maşinilor se va desfăşura între orele 10 şi 10.30, pentru ca apoi, până la ora 13, să fie programate antrenamentele. Calificările se vorsusţine între orele 13.30 şi 15, iar concursul propriu zis de draft se va desfăşura între orele 15.30 şi 18.

În urma concursului de la Oradea, participanţii vor acumula un punctaj în baza căruia, după cele 5 etape ale campionatului, va da clasamentul final.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: