Huawei Ascend P6, cel mai subțire smartphone din lume - Review

Samsung și Apple ar trebui să își facă griji. Apare un nou jucător și, se pare, unul care începe să emită pretenții. Vorbim azi despre Huawei Ascend P6, cel mai subțire smartphone din lume.


Primul meu contact cu Huawei a fost în urmă cu vreo 8-9 ani, când au distribuit cei de la RDS - RCS mobile gratuite tuturor abonaților la telefonia fixă. Am primit atunci vreo 3 telefoane mobile Huawei U120s care ne-au servit un timp îndelungat datorită ofertei faine de minute nelimitate în rețea, a celor de la RDS. Nu m-a impresionat nicio secundă acel Huawei, cu toate că, dacă stau acum și privesc în urmă, a fost unul dintre cele mai robuste și cele mai bine construite telefoane mobile pe care le-am avut vreodată. Spre deosebire de pișpirelele astea care există acum pe piață.

Iată însă că Huawei atacă puternic piața mobilelor, sperând că va apuca să muște o cotă bună, o felie din lumea modernă. Așa că aruncă în luptă Huawei Ascend P6, catalogat drept cel mai subțire smartphone din lume.

E evident că nu avem cum verifica dacă e într-adevăr cel mai subțire din întreaga lume, așa că îi vom crede pe cuvânt pe producătorii coreeni. Lumea asiatică devine un loc din ce în ce mai interesant, pe zi ce trece. Apar din ce în ce mai multe gadget-uri, care de care mai competitive internațional. Dacă până la Samsung Galaxy S4, refuzam să îi iau pe asiatici în calcul în bătălia cu Apple, din cauza materialelor folosite, policarbonate fără pic de rafinament, lucrurile s-au schimbat.

Huawei Ascend P6 este un pas solid înspre o lume Android elegantă și sofisticată, cu un aer de rafinament intelectual, un pas enorm peste plasticele ieftine și colorate de dinaintea lui.

Cu o grosime de numai 6,18 mm, cei de la Huawei susțin că acesta este cel mai subțire telefon ever made. Cu un display de 4,7 inci ( precum Galaxy S3, Sony Xperia Z1, HTC One, Allview P5 Quad), acest smartphone vine cu operarea pe Android Jelly Bean 4.2.2.

Cu camera foto principală de 8 mpx, mai mult decât decentă iar cea frontală de 5 mpx, extrem de reușită, ne impresionează display-ul LCD de 1280x720.

P6-le e capabil, cum ne-am și așteptat, să filmeze și să redea în calitate HD la 1080P. Cu o greutate de doar 120 de grame, telefonul are în interior una dintre cele mai inovative plăci de bază din industria actuală.

Propulsat de un procesor de 1,5 GHz, Quad Core, cu 4 nuclee, 2 GB DDR3 și o memorie internă de 8 GB, P6-le respectă tendințele acestei perioade. Hardwarely speaking..

Comparativ cu alte telefoane de aceeași dimensiune, acesta vine cu tehnologia ADRX la pachet, optimizând consumul acumulatorului și promițând o economie de cel puțin 30%.

La exterior, Huawei Ascend P6 este clar un învingător. Partea hardware, combinată cu Android-ul Jelly Bean, lucrează exemplar împreună, oferind utilizatorului o experiență remarcabilă.

Camera foto a device-ului vine la pachet cu o grămadă de aplicații destul de interesante. Dintre ele, cea mai cea e Instant Facial Beauty care, fără nicio glumă, te face mai frumos în poză. Bineînțeles că vorbim de lumini și enhancement de bază, dar aplicația e destul de funny și chiar te pune în evidență. Dacă nu reușește. nu aș vrea să fiu în locul tău..

În timp ce fața telefonului e construită din sticlă. spatele și lateralele sunt dintr-un fel de metal, de origine extraterestră probabil. Acest lucru îl face impresionant de solid, cu mult peste Galaxy S4 din acest punct de vedere. Dacă ar fi să îl comparăm cu alte modele, locul lui, vorbind de robustețe și finisaje, e lângă iPhone 5, Lumia 925 și HTC One.

Pe departe, cel mai impresionant aspect al noului Huawei P6 este bateria care ține, în medie, în condiții normale de uz, peste 2 zile. Adică wow.. Net superior oricărui concurent din această clasă. Designul extrem de elegant, dimensiunea cel puțin interesantă și bateria excepțională va rupe din felia celorlalți.

Acest telefon îl găsim deja în magazinele din România, AICI și AICI Ba mai mult, prețul este unul mai mult decât acceptabil. Vrei să vezi mai multe? - VIDEO

Considerați că acest articol are conținut relevant? Atunci ajutați-ne cu un share pe Facebook sau pe Twitter.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: