Program la Cinema Cortina DIGIPLEX Oradea

După cum probabil bine știți, în Oradea a rămas un singur cinema demn de luat în seamă. Pentru săptămâna asta, 28.03 - 4.04., Corina Digiplex din Oradea Shopping City ne-a pregătit o listă de filme echilibrată, care cuprinde de la comedii, la filme de acțiune și animații. Programul complet îl puteți găsi AICI.



Iată cu ce ne așteaptă Cortina, în această săptămână:

- Stoker, cu Nicole Kidman în rolul unei mame instabilă psihic care, după moartea soțului primește vizita unui unchi despre care nici măcar nu știa că există. Șarmantul unchi este jucat de Matthew Goode. Filmul este are cota 7,6 pe IMDb.com

Produse evoMAG.ro- Rocker Hit, cu Sean Penn în rolul unui rocker bătrân, care arată.. ca un rocker bătrân și care vrea să îndeplinească ultima dorință a tatălui muribund. Cred că vreau să văd filmul acesta. Poate și pentru că nu îl găsesc listat pe IMDb, ceea ce mi se pare cel puțin curios.

- Răzbunare cu stil ( Gambit ), cu doi actori superbi: Colin Firth și Cameron Diaz. Pelicula prezintă povestea unui curator de artă care își păcălește șeful în cumpărarea unui tablou fals de-al lui Monet. Pentru a-i reuși escrocheria are nevoie de ajutorul unei frumoase regine ale rode-ului. Cu toate că pare un film reușit, cota pe IMDb este de doar 5,5.

- Jack și Uriașii ( Jack the Giant Slayer ) este ecranizarea poveștii scrise de Joseph Jacobs, cunoscută la noi sub numele ''Jack și vrejul de fasole''. Nu o să regăsiți pe ecrane transpunerea exactă a poveștii, ci o scenarizare utopică transpusă destul de reușit. Cota IMDb este de 6,7.

- Iubitul meu e zombi ( Warm Bodies ) - În urma unei epidemii, majoritatea locuitorilor Pământului au devenit zombi. Pelicula ne-o prezintă pe Teresa Palmer în rolul unei tinere salvate de la moarte de către unul dintre zombi, pe nume... R.. (lucru pe care îl aplaud). După ce petrec mai mult timp împreună, R.. se îndrăgostește, sau cel puțin așa pare, devenind, încet încet, tot mai puțin.. nemort.. Adică dragostea scoate la suprafață umanitatea care a mai rămas în el.. Sau ceva de genul ăsta. IMDb cotează Warm Bodies cu 7,3.

- Gazda ( The Host ) prezintă un ecranizarea unei povești scrise de autoarea seriei ''Twilight''. Ca atare, am eu așa un feeling că va fi poate la fel de prost ca și cel mai sus amintit.  Tocmai m-am răzgândit și am ajuns la concluzia că trebuie să văd filmul ăsta. Povestea pare destul de interesantă și prezintă un Pământ perfect fără războaie, în care nu există foamete, ură sau invidie. Cum e posibil? Simplu. Nu mai sunt oameni. :) Omenirea a fost invadată și ocupată de o civilizație care a colonizat trupurile oamenilor și au instaurat un regim totalitar bazat pe bunătate și valori morale.

- G.I. Joe - mă așteptam la o varză de acțiune în care super soldatul american, un fel de Ken înarmat până în dinți, salvează lumea. Așteptarea mea nu e departe de realitate. Cu mențiunea că actorii care apar în filmul ăsta mă fac să vreau să îl văd. Adică, arme de distrugere în masă, tot soiul de mașini și gadgeturi și: Bruce Willis, Channing Tatum, The Rock, Adrianne Palicki. Deci, chack-pack..:D
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: