Televizor gratis de la Altex.ro și Nikon

O altă promoție surprinzătoare pe piața românească. De data aceasta surpriza vine de la Altex.ro . Între 19 februarie și 31 martie poți cumpăra de pe altex.ro aparatul foto Nikon D5200 KIT 18-55 VR, împreună cu rucsacul Lowepro Slinghot și card SanDisk Ultra de 16 Gb. La înregistrarea acestuia pe www.nikonisti.ro primești cadou după 30 de zile un televizor Toshiba.
http://ads.tradeads.eu/Link/Click?adsx=N2fteYBGmqSt83uuNvjnkDoH35A1Blur2PeLrzLABHOrwkDEhu9fk50OX5EGSOL4PSO/W16sxE/+tI2oZeOSmZVbs2ZXFzSSuoaJ7HVwq2SVdZYNwRsirg==

Aparatul foto Nikon D5200 are o detaliere deosebită fiind dotat cu un senzor CMOS cu 24,1 mpx și performanțe deosebite la lumină scăzută datorită ISO-ului ridicat (100 - 6400 ). Dacă aceste detalii te lasă rece și nu îți transmit nimic atunci înseamnă că acest aparat nu este pentru tine. Este vorba de o cameră foto pasională, pentru profesioniști.Combinat cu legendarele obiective Nikkor de la Nikon, această cameră se transformă dintr-o cameră foto bună într-un monstruleț bun, un fel de culturist plin de mușchi.



Dacă detaliile tehnice nu sunt suficiente este important de amintit televizorul LCD  HD Toshiba 19HV10G care este primit CADOU de fiecare cumpărător al camerei foto prezentate mai sus. LCD-ul de la Toshiba este un HD drăguț, cu o diagonală de 81 cm, cu contrast 50000:1, tunner analog și ieșire HDMI.


Deci: cumpără o cameră foto Nikon D5200 și primești cadou, automat și fără tragere la sorți, un LCD Toshiba. Promoția este valabilă până la sfârșitul lunii martie, în limita stocului disponibil. 
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: