Preșul cu alarmă, cea mai tare soluție de a trezi dimineața...

În cercurile mele de prietini și cunoștinți sunt cunoscut a fi o persoană extrem de activă, fără stare, workaholică dacă-mi e permis. Am o mega mare uriașă problemă, eu de felul meu. Și anume, nu am cum cu ușurință să mă urnesc din pat dimineața. Imposibil! Testat, experimentat over and over again.. Nu se poate face. E ca și într-un joc PC tare reușit în care nu pot trece de un anumit stagiu, nu pot ajunge la următorul Level. Decât prin chin și haos psihic, psihologic și psihotic uneori..:)) 

Diminețile mele nu sunt foarte de dimineață în genere, ăsta-i unul dintre motivele pentru care mă găsiți la birou mai mult în a doua jumătate a zilei. Noroc că e un birou cu program prelungit. În zilele în care nu am încotro și trebuie neapărat să pornesc motoarele de bună dimineață, când mi-e lumea mai dragă, mă scurg din pat înspre robinetul cu apă rece.. Asta după ce vegetez între 10 și 15 minute... Adică.. cum ar fi.. dezastru...

Sunt bucuros să spun că am găsit soluția. Trebuie să fac rost neapărat de așa ceva:


Acesta este covorașul cu ceas și alarmă. Pe lângă faptul că e fluffy și are un display interesant, ai posibilitatea să setezi alarma ca la oricare ceas deșteptător. Nicio șmecherie până aici, veți spune.. Păi de aici încolo vine crema... Ca să oprești alarma odată pornită, trebuie să poziționezi ambele picioare pe covoraș. :D Genial. Exact ce ar putea să mă facă să mă ridic din pat. Nu mai 6 alarme la interval de câte un minut, pe care oricum le opresc dintr-un gest.. În picioare, direct pe preș... Nu știu cine a inventat acest covoraș, dar trebuie să recunosc că e o chestiune ce ține de geniu. Pur și simplu, geniu!

SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 opinii avizate:

Anonim spunea...

Foarte tare.. si eu vreau..:D