Lansarea oficială Samsung Galaxy S4

Într-adevăr vom vorbi despre mult așteptatul smartphone de la Samsung, întrebarea care îi obsedează pe cei mai împătimiți fani fiind: când e lansarea??? 

Răspunsul sincer la această întrebare, în acest moment, este: ''nu se știe cu exactitate''. Diverse site-uri dau ca posibile date de lansare a noului mega smartphone, diferite perioade a anului 2013, cu toate că, oficial, Samsung nu a dat publicității și nu a vehiculat absolut nicio cifră care să facă referire la noul model. 

Cu toate acestea, site-ul sammobile.com a ieșit la rampă cu ceea ce consideră ei, o fotografie reală a prototipului Galaxy S4.



Potrivit zvonurilor, Samsung Galaxy S4 va veni echipat cu o cameră foto de 13 sau 14 mpx, baterie de 3200 mAh, procesor Quad-Core Exynos 5450 de 2 GHz și 3 GB RAM. Se vehiculează că display-ul cu care va apărea pe piață S4 va fi de 5 inch. 

Din punctul meu de vedere, designul prezentat de către cei de la sammobile e unul foarte posibil. Ba mai mult, chiar mi-ar plăcea mai mult decât S3. Până la anunțul oficial însă mai e drum lung. Cele mai optimiste voci fac referire la sfârșitul lui ianuarie ca dată de lansare, cu toate că, cea mai mare probabilitate va fi lansarea la sfârșitul lunii mai.


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: