Locul meu e lângă tine

Sunt locuri, situații și, până la urmă, clipe care te fac să realizezi că tot ceea ce faci are un scop și un sens. Sunt locuri, situații și clipe care te fac să înțelegi că sensul lucrurilor e unul atât de natural și atât de simplu încât nu ai vrea să faci nimic ce ar putea să îți dea peste cap sistemul de valori și felul tău de a fi, tocmai pentru a nu strica ceea ce deja ai.

Sunt clipe în care un zâmbet plin de dragoste te face să urli de fericire și să nu mai vrei să pleci nicând, niciunde. Clipe care îți împărtășesc frivolitatea într-un dans superb al dorințelor și al împlinirii de sine. Sunt oameni într-atât de frumoși încât te fac să realizezi, fără niciun fel de efort, că locul tău e acolo. Un loc natural, dăruit de Dumnezeu înainte ca tu să îți dai seama că există, un loc plin de fericire și dragoste care e doar al tău și îl meriți deplin prin ceea ce ești.

Sunt oameni care, cu un zâmbet îți deschid porți de care nu știai că există. Sunt oameni lângă care știi că e locul tău. Sunt oameni care te fac să nu mai vrei să pleci.

Locul meu e lângă tine.
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 opinii avizate:

Mortu` spunea...

romanticule :D