Reduceri rare, de 50 %, oferite de eMag la mobilier, accesorii pentru casă, servicii de masă și accesorii pentru baie

          eMAG vine cu reduceri de până la 69% la mic mobilier și de 35% la canapele și fotoliiLenjeriile de pat au prețuri reduse cu până la 66%, în timp ce saltelelecovoarele și prosoapele ajung să coste spre jumătate din prețul inițial.
          Cei care au nevoie de vase de calitate în bucătărie pot profita de reducerile la vase Tefalservicii de masăpahare și tacâmuri, cu preț redus cu 50% în aceste zile.
          Mai jos, am ales 5 produse din oferta eMAG care pe noi ne-au încântat de-a dreptul, așa că vi le recomandăm și vouă:
1. La prima vedere, obiectul din imaginea de mai jos pare o măsuță cu două scaune. Subdimensionate, ce-i drept. Totuși, în imagine avem un interesant raft de perete, o minibibliotecă absolut originală pentru interioare moderne. Prețul la reducere de pe eMAG poate fi consultat AICI.
raft perete emag

2. Cum spuneam, eMAG propune și o campanie de reduceri la canapele și fotolii. Nouă ne-a atras privirile canapeaua modernă de mai jos, al cărei preț poate fi consultat AICI.
4 canapea emag.
3. Tigăile și oalele sub presiune de la Tefal vin cu reduceri de 30-40% în oferta eMAG, iar reduceri chiar mai mari – de peste 50% – sunt la seturile de ustensile pentru bucătărie. Te invităm să descoperi oferta AICI.
6 tefal emag
4. Scaunele de birou ergonomice vin cu reduceri importante în această perioadă. De exemplu, modelul de mai jos este redus cu 25%. Prețul actual poate fi consultat AICI.
8 scaun de birou
5. Reduceri și la lenjerii de pat, cum este și acest model din bumbac satinat, redus cu 15%. Produsul este AICI.
10 lenjerie

*material preluat de pe realitatea .net
SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: