Vasile Alecsandri devine șosea cu două sensuri de circulație. Și se închide.

Începând de luni, 16 februarie, până la sfârșitul anului, circulația mașinilor prin Centrul Oradiei este strict interzis. Acest lucru se întâmplă datorită începerii șantierului de transformare a Pieței Unirii în pietonal. Totodată, cu un drum, municipalitatea vrea să finalizeze și amenajarea parcării subterane de vizavi de Heat. Liniile de tramvai vor fi reamplasate, ca atare nici tramvaiele nu vor mai circula pe unde obișnuiau. Eun proiect pe care eu, unul, îl aștept de mult timp. Sunt convins că rezultatul va fi extraordinar. 

Ce trebuie să știe șoferii, în principal, e că nu vor mai putea circula cu mașina pe strada Independenței, de la Făt Frumos până la Primărie. 

Strada Vasile Alecsandri, punctul 0 a subculturii orădene, se va transforma în șosea cu dublu sens și va fi închisă în capătul dinspre Primărie. O să fie interesant cum toți deștepții care vor să își parcheze mașina a cărei rată le-o plătesc părinții, o să intre până în fața crâșmei dorite și nu o să mai poată ieși decât cu injurii și fluturări de brand în fața celor cărora li se aseamănă.  Pam Pam.

Aici aveți harta modificărilor, cu toate semnele de circulație și fiecare sens în parte. Sper să vă ajute.


SHARE

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 opinii avizate: